Over ons

crowdfunding

MKB bedrijfslening is een website voor startende en bestaande ondernemers in het MKB die op zoek zijn naar informatie over financieringsmogelijkheden. Doelstelling is om de MKB ondernemer op een eenvoudige en snelle manier te voorzien van informatie over de mogelijkheden om een bedrijfslening of andere financieringsvorm te krijgen, en te begeleiden  met verkrijging van de financiering.

De oprichters van MKB Bedrijfslening zijn financieringsprofessionals met tientallen jaren ervaring en gespecialiseerd in bedrijfsfinanciering en krediet advisering. Ook beschikken zij over kennis van overige regelingen, subsidies, crowdfunding, informele investeerders, borgstellingen en fiscale besparingen e.d. In tegenstelling tot vroeger is het aanbod van financieringsverstrekkers zeer groot.. U wilt als ondernemer snel en eenvoudig  weten wat de financierings mogelijkheden zijn. Daarin kan MKB Bedrijfslening u optimaal over informeren en u verder begeleiden met uw financieringsaanvraag.

 

Atila Akin

Atila Akin

Medeoprichter van MKB Bedrijfslening. Achtergrond bedrijfskundige, specialisatie financieringen. Inmiddels negentien jaar ervaring in het bedrijfsleven waarvan vijf jaar bij een grote stadsbank. Speerpunt: starters en bestaande ondernemers met een financieringsbehoefte. Sinds 2006 is Atila zelf ook ondernemer.

06-51171836

Rob Videler

Rob Videler

 

Rob heeft in diverse commerciële functies gewerkt en daarmee veel ervaring opgedaan in verschillende branches. De laatste 7 jaar in loondienstverband is hij werkzaam geweest als accountmanager bedrijven bij de Rabobank. Sinds 2006 heeft hij zijn eigen bedrijf genaamd de Goede zaak. Hierin begeleidt hij ondernemers vanaf het nulpunt naar een eigen bedrijf. Vanaf 2006 tot heden begeleidt hij mensen via het Uwv naar een eigen bedrijf.

06-48014801